Menu

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

TECDATA TRUCKS / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Meest uitgebreide database voor trucks en licht vrachtauto’s. Behandelt allerhande gegevens voor afstelling, service en reparatie. De meeste uitgebreide versie bevat eveneens reparatietijden alsook elektrische schema’s van motormanagement en ABS / EBS.

Pakket Combi Plus

Date: 29/11/2016

Pakket COMBI PLUS : Scanner + HP laptop

€ 2750

Momenteel bieden we een speciaal "Combi pakket Power Plus" aan bestaande uit de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar en een bijzonder performante HP laptop.

•U betaald € 2750 bij de start voor aankoop van het toestel + laptop.

•Het eerste jaar bekomt de updating voor de scanner volledig gratis.

•Het tweede en derde jaar betaalt u telkens € 685 voor de updating van de scanner.


De laptop wordt volledig voor u geïnstalleerd ( Windows + scanner software ) zodat u meteen na levering aan de slag kan. De HP laptop is voorzien van een performante processor en een SSD harddisk waardoor opstarten en bewerkingen maar een paar seconden duren.

Jaarlijks worden minstens 3 updates aangeleverd voor de updating van de ULTRA MAX.

U hebt gedurende deze 3 jaar garantie op de scanner en deze blijft bovendien geldig zolang u het apparaat doorlopend van updates voorziet.

 

Uw voordelen op een rij:

>> Startkorting ter waarde van € 300 

>> 1 jaar gratis updating ter waarde van € 685

>> Gratis solide, performante en volledig geïnstalleerde HP laptop.

>> Minstens 3 jaar garantie op het diagnose apparaat.

 


Met deze set kan u als professioneel garagebedrijf meteen aanvangen met de diagnose van personenwagens van alle merken en bent u bovendien verzekerd dat u volledig bij bent met de nieuwste evoluties en laatste ontwikkelingen dankzij de doorlopende updates.

De combinatie van een bijzonder snel diagnose apparaat met de snelle laptop zorgen ervoor dat de wachttijden tijdens de diagnose tot een minimum worden beperkt.

Prijzen exclusief leveringskosten.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding, dan kan u ons steeds contacteren via mail op support@tecdata.be of via telefoon 0032 3 644 79 97.

 

Terug

Top