Menu

SPC MAX Nieuwigheden

TOEVOEGINGEN ACTUELE SOFTWARE VERSIE

De software van de SPC diagnose scanner wordt steeds verder ontwikkeld en verbeterd.
Jaarlijks worden er zo minstens 2 software updates uitgebracht om uw toestel up-to-date te houden en de mogelijkheden verder uit te breiden.

Klik op volgende deze link om te zien welke toevoegingen gedaan werden bij de meest recente update.

BELANGRIJKE SOFTWARE VERNIEUWING VAN DE SPC MAX

De nieuwe software van de DIAGNOSE SCANNER SPC MAX werd volledig herschreven en geherprogrammeerd en krijgt de betekenisvolle naam EXPERT MODUS.
De operationele werkwijze blijft eenvoudig en logisch.

Eerst komt de keuze van het voertuigmerk met duidelijke merklogo's, daarna bouwjaar, voertuigmodel, cilinderinhoud en motorcode. Het gekozen voertuig wordt automatisch behouden indien men meerdere systemen wenst uit te lezen.

Daarna selecteert men het gewenste systeemtype, zoals ABS, Airbags, etc.
In het veld GEREGISTREERDE SYSTEMEN VOOR DIT VOERTUIG wordt automatisch het meest waarschijnlijke systeem weergegeven.

Omdat ook de meest krachtige diagnose scanner niet altijd 100% voertuig – of systeemdekkend is, beschikt de SPC MAX nu over een ingenieus zelfbouwend en zelfgroeiend systeembestand.

Indien het geregistreerde systeem nog niet is aangegeven bestaat de mogelijkheid zelf het juiste systeem te vinden in de lijst van ALLE SYSTEMEN.

Het achterhalen van een bepaald systeem is dikwijls vrij eenvoudig, zo kan men o.a. op de label van de regelmodule kijken of de Autodata Technische Database raadplegen.

Na een succesvolle uitlezing kan men het systeem toevoegen aan geregistreerde systemen voor dit voertuigmodel.

Een functie om alle regelmodules in het voertuig tegelijkertijd uit te lezen is voorzien bij recentere voertuigen van de merken BMW (ISO/CAN), Fiat (CAN , Ford (SAE, K line, CAN), Honda (ISO, CAN), Mercedes-Benz (CAN), PSA groep (CAN, K line, MPX), Renault (CAN), VAG-Groep (CAN) en Volvo ( CAN ).

De nieuwe generatie van deze meest krachtige en eenvoudig te bedienen TECDATA Diagnose Scanner SPC MAX dialogeert momenteel met meer dan 4250 operationele systemen, de software bevat zowat 40.000 diagnose-berichten en deze unieke dekkingsgraad bevestigt de veelzijdigheid, de kracht en de mogelijkheden van het toestel.

 

 

Top