Menu

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

TECDATA TRUCKS / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Meest uitgebreide database voor trucks en licht vrachtauto’s. Behandelt allerhande gegevens voor afstelling, service en reparatie. De meeste uitgebreide versie bevat eveneens reparatietijden alsook elektrische schema’s van motormanagement en ABS / EBS.

Tecdata SPC MAX

SPC MAX GOLD

Unieke diagnose scanner door zijn uitgebreide mogelijkheden. Kan zowel oudere als nieuwere voertuigen ( met EOBD / OBD II connector ) uitlezen van Europese, Aziatische, Amerikaans en zelfs Chinese afkomst. Beschikt zowel over een voltmeter als een 2 kanaals oscilloscoop.

In deze GOLD uitvoering is de scanner tevens geleverd met specifieke connectors om het uitlezen van voertuigen zonder EOBD / OBD II connector handiger en gemakkelijker te laten verlopen

De scanner wordt geleverd in een stevige aluminium koffer die u kan vergrendelen en is uitgerust met een Bluetooth module zodat u draadloos kan werken. Uiteraard kan ook nog steeds met USB kabel verbinding gewerkt worden mocht de PC bijvoorbeeld niet beschikken over Bluetooth.

De software van scanner kan op een onbeperkt aantal computers gebruikt en geïnstalleerd worden en zal steeds operationeel blijven, ook al neemt u geen updates.

Meer informatie kan u terugvinden in de folder van de SPC MAX.


Op dit moment hebben we een speciale promotie voor deze scanner:

4695    =>    € 3500

    

 
Kenmerken:

=> Uitlezing van voertuigen met EOBD / OBD II connector

=> Uitlezing van oudere voertuigen zonder EOBD / OBD II connector

=> Speciale connector set voor 20 constructeurs

=> 3 Connectors voor Mercedes

=> Connector Mercedes Sprinter + VW LT

=> Voltmeter

=> Oscilloscoop

=> Geïntegreerde Bluetooth voor draadloze verbinding

=> Geleverd in een stevige aluminium koffer

=> Blijft steeds werken, ook wanneer u gene updates installeert

 

Indien u meer informatie over deze aanbieding zou willen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren via email support@tecdata.be of telefoon 0032 3 644 79 97.


 

Top