Menu

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

TECDATA TRUCKS / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Meest uitgebreide database voor trucks en licht vrachtauto’s. Behandelt allerhande gegevens voor afstelling, service en reparatie. De meeste uitgebreide versie bevat eveneens reparatietijden alsook elektrische schema’s van motormanagement en ABS / EBS.

Nieuwe update MX18 is beschikbaar!

De nieuwe update om de mogelijkheden van uw SPC MAX diagnose scanner up-to-date te houden en verder uit te breiden.


Lees meer...

PARTNERS VOOR VERKOOP EN VERDELING ONZE PRODUCTEN


Lees meer...

Pakket Combi Plus

Momenteel bieden we een speciaal pakket "Combi Plus " aan bestaande uit een volledig nieuwe HP laptop in combinatie met de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar.


Lees meer...

Welkom op onze website

De technologische innovaties en de actuele elektrische en elektronische ontwikkelingen in de auto sector vereisen aangepaste apparatuur en de nodige know-how.

TECDATA is enerzijds gespecialiseerd in de levering van snelle en bijzonder krachtige diagnose apparatuur en anderzijds in onmisbare programma’s met de nodige technische informatie als ondersteuning bij het uitvoeren van onderhoud, diagnostics en reparaties van Europese en Aziatische voertuigen.

Tecdata duikt al jaren diep in deze materie met als doelstelling een uitmuntend aanbod te brengen tegen een betaalbare prijs.

In deze optiek kunnen we u volgende producten aanbieden:

DIAGNOSE SCANNER TECDATA ULTRA MAX

Deze kwalitatief hoogwaardige, moderne en computer gestuurde scanner is ontwikkeld voor uitvoering van alle mogelijke diagnose toepassingen van alle automerken en / of vrachtwagens . De ULTRA-MAX is bijzonder performant, werkt snel en is erg gebruiksvriendelijk. Het apparaat beschikt over een Flight recorder functie die het mogelijk maakt om geselecteerde parameters automatisch in reële tijd te laten opslaan op een ingebouwd SD kaartje tijdens een testrit en een ingebouwde LED lamp in de EOBD stekker.

Het apparaat wordt standaard geleverd met een Bluetooth kit zodat de aansluiting met PC zowel met vaste kabel als draadloos kan gebeuren.

Voor oudere voertuigen zonder EOBD / OBDII stekker zijn tevens verloopkabels en connectoren leverbaar, zowel afzonderlijk of in een complete kit.

De software blijft operationeel en wordt minstens 2 keer per jaar geactualiseerd met betaalbare updates.

Een voordelig Combi Start pakket omvat de levering van de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX met automatische updating gedurende 3 jaar en een aantrekkelijke startbonus.

 

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Deze intelligente, flexibele en veelzijdige universele diagnose scanner geeft toegang tot 100 voertuigmerken ( waaronder ook Amerikaanse constructeurs ) met bijna 30.000 modellen en 7484 operationele systemen. Waar beschikbaar is er een automatische systeemdetectie voorzien. De computergestuurde scanner wordt standaard geleverd in een solide aluminium koffer en is voorzien van een draadloze Bluetooth verbinding. Het diagnose apparaat is beschikbaar in 2 versies: een SPC MAX BASIC voor voertuigen die zijn uitgerust met een EOBD / OBD II aansluiting en een SPC MAX versie die ook de mogelijkheid heeft om oudere voertuigen die niet zijn uitgerust met een EOBD / OBDII aansluiting uit te lezen. De SPC MAX versie beschikt tevens ook over een 2 kanaal scoop en een voltmeter. Voor oudere voertuigen is er een kit met originele connectors voor 20 belangrijke constructeurs verkrijgbaar.

De database van deze krachtige diagnose scanner kan worden geactualiseerd met betaalbare updates.

 

TECDATA TECHNISCHE DATABASE TRUCKS / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD  +  DIAGNOSE EN REPARATIE van vrachtwagens en trailers.

De Tecdata Truck Database is de meest complete database voor onderhoud en reparaties van trucks en trailers. Alle vooraanstaande Europese fabrikanten komen aan bod en het online programma is beschikbaar in twee versies naar gelang budget en wensen.

 

Top