Menu

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

TECDATA TRUCKS / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Meest uitgebreide database voor trucks en licht vrachtauto’s. Behandelt allerhande gegevens voor afstelling, service en reparatie. De meeste uitgebreide versie bevat eveneens reparatietijden alsook elektrische schema’s van motormanagement en ABS / EBS.

Autodata ULTRA-MASTER

Deze belangrijke database wordt nu in abonnement aangeboden.

Jaarlijkse abonnementsprijs: € 1085 - Artikelnr.: ULTRA-MASTER ONLINE

Prijzen excl. BTW.

MAANDELIJKSE AUTOMATISCHE UPDATING

In plaats van twee maal per jaar ( zoals dat bij de DVD versie het geval was ) wordt de database nu maandelijks bijgewerkt zodat de verwerking van nieuwe informatie en aanpassingen van betsaande data véél sneller gebeurt.
Dit alles gebeurt elektronisch en volledig automatisch zodat installaties en registraties van CD / DVD wegvallen.

Autodata heeft met de ontwikkeling van de Online database een ambitieus programma opgestart en zich voorgenomen om van het systeem een uniek instrument voor de automonteur te maken.

LICENTIEVOORWAARDEN

De Autodata Technische Database werkt onder licentie en met een jaarlijks abonnement dat telkens stilzwijgend voor dezelfde periode wordt verlengd met een opzegtermijn van 3 maanden.

Na betaling van de factuur bekomt de gebruiker persoonlijke en vertrouwelijke inlogcodes voor directe toegang tot de bestelde database.

Autodata heeft met de ontwikkeling van de Online database een ambitieus programma opgestart en zich voorgenomen om van het systeem een uniek instrument voor de automonteur te maken.

 

Top